• Bezkonkurenční servis notebooků 31.8.2016
    Bezkonkurenční servis notebooků Porouchal se vám notebook a rychle potřebujete jeho servis? Jestliže se jedná o váš jediný počítač, určitě nechcete ...
  • Náhradní díly pro notebooky 31.12.2013
    Náhradní díly pro notebooky Dnešní doba přináší řadu zařízení, které nám pomohou zjednodušit a urychlit každodenní kancelářskou práci. Mezi takov...
  • Servis chytrých telefonů iPhone 2.11.2013
    Servis chytrých telefonů iPhone Chytré telefony, nebo také smartphony , jsou v dnešní době rozšířenými zařízeními pro komunikaci, bez nichž se téměř...
  • Soutěž o elegantní mobil - Samsung Galaxy Young 23.9.2013
    Nedávno skončila naše velká letní soutěž o tablet GOCLEVER a vzhledem k Vašemu velkému zájmu, na ni jsme hned navázali a to další soutěží pro Vás. ...
  • Akce ! LCD panel 15,6" LED za 1770,- Kč vč. DPH i dopravy 6.9.2013
    Nabízíme servisním organizacím i koncovým uživatelům za akční cenu displej pro notebooky – LCD panel 15,6" s rozlišením 1366×768 bodů. Až do v...
  • Acer Nitro V 14 a 16 - herní notebooky s procesory AMD i Intel 16.9.2024
    Zcela nový notebook Acer Nitro V 14 zaujme každého, kdo hledá stylový herní laptop, který by vyvážil herní výkon, mobilitu a cenovou dostupnost. Jeho lesklá povrchová úprava připomínající perleť a namodralé podsvícení v sobě spojují působivou estetiku se solidním výkonem. Nejnovější herní notebook Nitro V 16 je cíleně navržený pro studenty, začínající hráče a multimediální […]
  • Epson Workforce Pro EM-C800RDWF a EP-C800RDW - pracovní tiskárny s nízkou spotřebou inkoustu 13.9.2024
    Společnost Epson uvedla na trh novou multifunkční tiskárnu Workforce Pro EM-C800RDWF a novou tiskárnu Workforce Pro EP-C800RDW. Oba produkty tisknou ve formátu A4 a jsou vybaveny technologií Epson RIPS (Replaceable Ink Pack System) poskytující vysokokapacitní inkoust na malém instalační prostoru společně s nízkým příkonem a rychlým tiskem první strany.
  • Acer TravelMate P6 14 AI - Copilot+ PC pracovní notebook s hmotností pod 1 kg 12.9.2024
    Společnost Acer představila nový notebook TravelMate P6 14 AI, který je lídrem na trhu počítačů Copilot+ PC s vahou pod 1 kg. Přináší výkon, mobilitu a možnosti umělé inteligence pro podniky a instituce. Tento nový notebook s operačním systémem Windows 11 Pro je poháněn procesory Intel Core Ultra (Series 2) s integrovaným NPU, které se […]
  • Notebooky ASUS Zenbook, Vivobook a ExpertBook s Intel Core Ultra processors (Series 2) 11.9.2024
    ASUS představil na akci Always Incredible Media Day v rámci veletrhu IFA 2024 v Berlíně své nejnovější technologické inovace. Firma zdůraznila svůj závazek vůči své vizi Ubiquitous AI Incredible Possibilities představením nového portfolia ASUS Copilot+ PC nové generace. Novinky jsou vybaveny nejnovějšími procesory Intel Core Ultra processors (Series 2).
  • ADATA SC750 - kapesní SSD, USB 3.2 Gen2, až 2 TB kapacity 10.9.2024
    Nejnovější externí SSD disk podporuje přenos přes USB 3.2 Gen2 s rychlostí čtení/zápisu až 1050/1000 MB/s.
  • Acer Swift 14 AI a Swift Go 14 AI - Copilot+ notebooky s AMD XDNA 2 nebo Snapdragon X Plus 9.9.2024
    Swift Go 14 AI je vybaven nejnovějším osmijádrovým procesorem Snapdragon X Plus v ultrapřenosném provedení. Společnost Acer rovněž představila model Swift 14 AI s novými procesory AMD Ryzen AI řady 300, které využívají pokročilou architekturu AMD XDNA 2 pro využití vyšší výpočetní síly a výkonu umělé inteligence. Ať už jde o tvorbu, práci nebo streamování […]
  • ASUS Vivobook S 15 a ProArt PZ13 - Copilot+ PC notebooky s procesorem Snapdragon X Plus 6.9.2024
    ASUS uvedl dva notebooky Copilot+ PC - ASUS Vivobook S 15 a ProArt PZ13, které jsou vybaveny nedávno představeným osmijádrovým procesorem Snapdragon X Plus. Tato nová zařízení představují rozšíření řady ASUS Copilot+ PC. Přinášejí platformu, která slibuje výdrž baterie až několik dní, výkon a zážitky Copilot+ PC, které využívají AI a oslovují širší spektrum zákazníků.
  • Acer Swift 14 AI a Swift 16 AI - notebooky Copilot+ s procesory Intel Core Ultra (Series 2) 5.9.2024
    Společnost Acer představila nové notebooky Swift 14 AI a Swift 16 AI Copilot+ PC, své první modely Swift s novými procesory Intel Core Ultra (Series 2). Tyto notebooky jsou vybaveny nejnovějšími, zcela novými výpočetními nástroji a poskytují výkon až 48 bilionů operací za sekundu (TOPS) NPU AI, které zvládnou energeticky náročné pracovní úlohy s využitím […]
  • Kingston Digital rozšiřuje řadu externích SSD XS1000 o červené provedení 4.9.2024
    Červený disk XS1000 rozšíří nabídku externích SSD disků Kingston, ve které jsou původní celočerný disk XS1000 a stříbrný disk XS2000. Tyto externí disky jsou extrémně kompaktní a váží míň než 29 gramů, aby se daly snadno nosit po kapsách.
  • ASUS ROG - síťová zařízení Wi-Fi 7 3.9.2024
    ASUS oznámil několik produktů využívající nejnovější síťový standard Wi-Fi 7, které díky rychlosti a nízké latenci vylepšují online nebo cloudové hraní.
  • Škodlivé kódy, které kradou přihlašovací údaje 2.9.2024
    Na předních místech pravidelné statistiky pro operační systém Windows se v červenci seřadily spywary Agent Tesla, Formbook a Agent.AES.
  • Podle studie HP Wolf Security je každá pátá firma zasažena útoky na dodavatelský řetězec hardwaru 22.8.2024
    Společnost HP Inc. zveřejnila výsledky globálního průzkumu HP Wolf Security, který upozorňuje na rostoucí nebezpečí kyberútoků cílících na fyzické dodavatelské řetězce zařízení. Studie, jíž se zúčastnilo 800 expertů na IT bezpečnost, zdůrazňuje potřebu zaměřit se na důkladnější ochranu hardwaru i firmwaru kvůli očekávanému nárůstu útoků na dodavatelské řetězce hardwaru a manipulaci se zařízeními.
  • Uvolnění místa na disku při používání Google Chrome 30.12.2012
    Chrome, aktualizace chrome, OldChromeRemover Celý příspěvek →
  • Výměna RAM u HPmini 2133 27.12.2010
    Jelikož jsou netbooky stále oblíbenější a podklady pro jejich úpravu/opravu nedostupnější, případně pouze v angličtině, rozhodl jsem se s dovolením administrátorů vkládat příspěvky k dalšímu typu HPmini 2133, které vlastním. První návod se bude zabývat výměnou RAM paměti. – pro … Celý příspěvek →
  • Obviněného exprimátora Chomutova Hrabáče nahrazuje Milan Petrilák 16.9.2024
    Exprimátora Chomutova Marka Hrabáče (zvolen za ANO) obviněného v kauze machinací s veřejnými zakázkami nahrazuje primátorův náměstek Milan Petrilák (ANO). Na pondělním jednání ho zvolili zastupitelé. Hlasovalo pro něj 26 zastupitelů ze 33 přítomných. Náměstkem zůstává Milan Märc (Nový Sever), dalším náměstkem byl zvolen Pavel Tůma (ANO). Hrabáčovi hrozí až 12 let vězení. Je ve vazbě. Zastupitelem zůstává.
  • Lékaři otestovali zájemcům rovnováhu a zasvětili je do příčin závratí 16.9.2024
    Do pražské fakultní nemocnice v Motole zavítaly v pondělí desítky lidí, aby se dozvěděly víc o poruchách rovnováhy a závratích. Trpí jimi asi 1,5 milionu Čechů a řada z nich bere potíže jako standardní součást života, nijak se s nimi neléčí. U příležitosti prvního ročníku Světového týdne rovnováhy v Česku také zaznělo, že nejčastější jsou problémy vyvolané změnou polohy. Třeba prudké ulehnutí do postele.

FAQ – Nejčastější dotazy zákazníků

Otázka OTÁZKA : Budu muset něco platit, když se oprava notebooku nepodaří ?

ODPOVĚĎ : V takovém případě za práci nic neúčtujeme. Zaplatíte jen dopravu zařízení k nám a zpět 210 Kč bez DPH, což je celkem 250 Kč
včetně DPH.

Otázka OTÁZKA : Co Budu něco platit, jestliže mi můj vadný notebook zdiagnostikujete, ale já se rozhodnu jej neopravovat pro vysokou cenu?

ODPOVĚĎ : Zpracování cenové nabídky je u nás zdarma. Nebudeme Vám za práci technika nic účtovat a vrátíme Vám notebook neopravený. Zaplatíte jen dopravu notebooku k nám a zpět 210 Kč bez DPH, což je celkem 250 Kč včetně DPH.

Otázka OTÁZKA : Co znamená SVOZ ZDARMA ?

ODPOVĚĎ : Objednáte opravu Vašeho notebooku, který si od Vás odvezeme, opravíme a následně dovezeme.
V případě úspěšné opravy notebooku nebudete za dopravu nic platit, budeme Vám účtovat pouze tu cenu opravy notebooku, kterou jste nám předem odsouhlasil.

Otázka OTÁZKA : Kdy tedy zaplatím za dopravu a kdy je doprava notebooku zcela zdarma ?

ODPOVĚĎ :Vždy, když se oprava notebooku úspěčně zrealizuje, platíme dopravu k nám a zpět k Vám my. Stejně tak je to u oprávněných záručních oprav notebooků.

Otázka OTÁZKA : Proč v objednacím formuláři nemohu nastavit nulovou cenu opravy ? Chtěl bych abyste mi nejprve sdělili, kolik peněz bude oprava notebooku stát a teprve pak se chci rozhodnout, jestli nechám notebook opravit.

ODPOVĚĎ : Takovou možnost máte  – můžete odeslat před objednáním opravy notebooku nezávazný dotaz na cenu opravy . Nenulová cena v objednávce opravy je nastavená proto, abychom nepřetěžovali náš servis pseudozakázkami zákazníků, kteří ve skutečnosti svůj notebook opravit ani nezamýšlejí a vlastně nás  jen vytěžují neužitečnou prací. Odeslání závazné objednávky opravy s vyplněnou alespoň minimální cenou 1000 Kč je pro nás důkazem, že Vaši objednávku „myslíte vážně“ .

Otázka OTÁZKA : Znamená tedy odeslání objednávky s minimální cenou 1000 Kč, že mi takovou cenu za každých okolností naúčtujete ?

ODPOVĚĎ : V žádném případě. Znamená to pouze to, že Vám tuto cenu můžeme naúčtovat, ale jen tehdy, když provedeme úspěšnou
opravu
Vašeho zařízení. Účtovaná cena opravy bývá často  nižší než minimální cena, kterou jste odeslal v objednávce. Bude-li ale vyšší, vždy si vyžádáme nejprve Váš souhlas s opravou notebooku za tuto cenu.

Otázka OTÁZKA : Ale co když cena opravy vychází vyšší než je cena, kterou jsem uvedl v objednávce ?

ODPOVĚĎ : Pak technik provede předběžnou diagnostiku notebooku, na jejímž základě Vám předložíme cenu opravy ke schválení. Teprve když tuto navýšenou cenu odsouhlasíte, budeme pokračovat v opravě. Pokud nebudete s touto ceou souhlasit,  pak Vám notebook vrátíme neopravený za cenu dopravy.

Otázka OTÁZKA : Uvádíte, že průměrná doba diagnostiky je 3 dny a přesto není oprava notebooku, i když uplynuly již 4 dny …

ODPOVĚĎ : V průměru nám 1–3 dny trvá diagnostika závady, tedy stanovení nutného rozsahu opravy notebooku – k tomu musíte připočítat cca 1–3 dny pro vlastní opravu. Polovina oprav notebooků trvá delší dobu než 5 dnů, polovina oprav  dobu kratší. Reálná doba opravy konkrétního notebooku závisí především na druhu závady, dostupnosti náhradních dílů, na době Vaší reakce na naši cenovou nabídku, 2 dny vezme doprava Vašeho notebooku k nám a zpět. V průměru ale platí, že zákazník je bez notebooku  5+2 dnů (ty 2 dny jsou na dopravu). Každý zákazník, který není spokojen s naší nabídkou ceny a předpokládané doby opravy, může bez udání důvodu zakázku stornovat a nikdy neriskuje více než 250 Kč za dopravu.

Je-li pro Vás standardní doba opravy dlouhá, máte možnost objednat službu EXPRESNÍ SERVIS a pak uděláme vše pro to, aby doba diagnostiky včetně opravy nepřekročila 24 hodin od přijetí zakázky do procesu opravy.

Otázka OTÁZKA : Jak probíhá proces opravy notebooku a jak objednat servis ?